Gürpınar'da park ve caddeler çiçeklerle donatıldı

Van’ın Gürpınar Belediyesi, parkları, caddeleri ve refüjleri farklı renkteki mevsimlik çiçeklerle süslüyor.

Gürpınar'da park ve caddeler çiçeklerle donatıldı
Gürpınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezini rengarenk mevsim çiçekleriyle donattı.
Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatları doğrultusunda mevsimine uygun çiçek ve bitkilerle şehri rengarenk donatan ekipler, ana arter ve kavşaklarda da çiçek ekimine devam ediyor.
Çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçenin güzelleşmesi adına bu tür peyzaj çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.
Havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin dört bir yanında çalışma yürüttüklerini söyleyen Tanış, “Bu yıl hem güçlü araç filomuzla hem de yetişmiş insan kaynağımızla ilçemizin dört bir yanında faaliyet yürütüyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken ilçe merkezimizi estetik anlamda güzelleştiren çalışmaları da ihmal etmiyoruz. Bu kapsamda özellikle Milli Egemenlik caddemizi yol boyunca rengarenk çiçeklerle donattık. Caddemizde küçükbaş hayvan geçişlerinde bitkilerin zarar görmemesi için koruyucu tedbirler aldık. Daha güzel daha yeşil daha yaşanılabilir bir Gürpınar için tüm alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Esnaf ve vatandaşlar ilçe merkezinde yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek belediye ekiplerine teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER