Gülpınar: Vanspor'u zor bir maç bekliyor

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, “Vanspor olarak bizleri zor bir maç bekliyor. Etimesgut Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Gülpınar: Vanspor'u zor bir maç bekliyor

   Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta 31 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, bugün saat 13.00’te deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.

   Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

   Etimesgut Belediyespor karşısında galip gelmek için bütün gayreti sarf edeceklerini ifade eden Teknik Direktör Serhat Gülpınar, hedeflerinin üç puan olduğunu anlattı.

   Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırklarelispor’a 3-0 mağlup olan Etimesgut Belediyespor’daki moral bozukluğunu fırsata çevirmek istediklerini belirten Gülpınar, son haftalardaki güzel oyunlarını bu maçta da sergilemek istediklerini söyledi.

   GÜLPINAR: “RAKİBİMİZ, ÇOK KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM”

   Etimesgut Belediyespor’un iç sahada çok farklı bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Gülpınar, “Hiç alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağız. Hocaları takımdan ayrıldı. Yeni bir hoca ile anlaştılar mı bilmiyorum. Farklı bir mantalite ile, farklı bir kadro ile sahaya çıkabilirler. Oyuncu yapısı itibariyle çok koşan, mücadele eden, maçı bırakmayan bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle içeride çok farklı bir performans sergiliyorlar. Uzun zamandır aynı sahada ve aynı futbolcularla oynuyorlar. Birbiriyle oynayan oyuncuları var. Sonuçta bizimde kazanmamız gereken bir maç. Hakikatten çok zor bir maç olacak. İnşallah orada da son haftalardaki futbolumuzu devam ettirip, 3 puanla dönmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah bunu da başarabiliriz. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırklareli’ne 3-0 mağlup oldular. Bir moral bozukluğu var. Vanspor olarak bunu fırsata çevirmek istiyoruz. Tabi deplasman performansı ile iç saha performansı aynı olmuyor. Suni çim onlar için büyük bir avantaj. O sahaya çok alışkınlar. Bizimde en az onlar kadar koşup, mücadele etmememiz lazım ki, oyuncu ve takım kalitemiz öl plana çıkabilsin. Çok istememiz gereken ve zor bir maç olacak. İnşallah en iyi şekilde futbolumuzu sahaya yansıtıp, 3 puanla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takımımızda Rüştü’nün sakatlığı devam ediyor. Bunun dışında cezalı ve sakat oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29