Gülpınar: Turu geçmek istiyoruz

Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, gazetemize yaptığı açıklamada play-off maçında bugün karşılaşacakları Sakaryaspor’u mağlup ederek turu geçmek istediklerini vurguladı.

Gülpınar: Turu geçmek istiyoruz

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan ve play-off’a kalan Vanspor, bugün evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka bugün saat 16.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak.

  Zorlu maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, az hata yapan tarafın turu geçeceğini ifade etti.

  Lig maçlarında rakip Sakaryaspor’a karşı üstünlüklerinin bulunduğunu belirten Gülpınar, play-off maçına iyi odaklanarak, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Zor bir maça çıkacaklarını belirten Gülpınar, play-off maçlarının havasının çok farklı olduğunu vurguladı.

  Maçlara iyi konsantre olan tarafın her zaman avantajlı olduğunu belirten Gülpınar, futbolcularını bu maça iyi bir şekilde hazırladıklarını ifade etti.

  “AZ HATA YAPANIN TURU ATLAYACAĞI BİR MÜSABAKA OLACAK”

  Zorlu maçı gazetemize değerlendiren Gülpınar, “Hakikaten zor bir maça çıkacağız. Sakaryaspor iyi bir takım. Ama sonuçta bizde iyi bir takımız. Her iki tarafın da eksikleri ve artıları var. İki basamaklı bir maç oynayacağız. Az hata yapanın turu atlayacağı bir müsabaka olacak. Bizde mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde konsantre olup, rakipten daha az hata yapıp turu geçmek istiyoruz. Sezon boyunca büyük emekler verdik. Futbolcu kardeşlerimiz büyük fedakarlıklarda bulundular. Bu emeklerin boşa gitmemesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Lig maçlarında evimizde kazandık. Deplasmanda ise 1-1 berabere kaldık. Bunun da avantajını kullanacağız. Sakaryaspor’u evimizde yendiğimiz maç, ilk geldiğimiz maçtı. Daha önceki sezonlarda rakibe karşı herhangi bir galibiyetimiz bulunmuyor. Evimizde 1-0 galip geldiğimiz maç, çok önemli bir maçtı. O zaman da hakikaten doğru oynamıştık. Yine doğru oynamamız gerekiyor. Bugün şartlar farklı. Play-off maçlarının havası farklı olur. O gün iyi olan, iyi konsantre olan takım daha avantajlı oluyor. Az hata yapanın kazanacağı, daha çok konsantre olanın turu atlayacağı bir maç serisi olacak. İnşallah bu müsabakalarda en az hata yapan biz olur. Takımımızda herhangi bir eksik oyuncumuz bulunmuyor. Tam kadro çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah iki maçlık periyotta da istediğimiz sonucu elde ederiz” ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29