Gönül Dostları, gönüllere dokunmaya devam ediyor

Van'da kurulduğu günden bu yana, fakir ve yoksulların yardımına koşan, yetim ve öksüz çocukların umudu olan Van Gönül Dostları Derneği, kent genelinde gönüllere dokunmaya devam ediyor. Van Gönül Dostları Derneği, bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Başkale ilçesinde özel bir rehabilitasyon okulunda eğitim gören 120 özel gereksinimli çocuğu giydirdi.

Gönül Dostları, gönüllere dokunmaya devam ediyor

Başlattığı yardım seferberliği ile binlerce aileye gıda kolisi ulaştıran Van Gönül Dostları Derneği, bayram öncesi ise yüzlerce çocuğu giydirmeye devamm ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yine harekete geçen Van Gönül Dostları Derneği gönülleri, yüreklere dokundu.

Van Gönül Dostları Derneği, bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Başkale ilçesinde özel bir rehabilitasyon okulunda eğitim gören 120 özel gereksinimli çocuğu giyindirerek, bayram öncesi mutlu olmalarını sağladı.

Özellikle kırsal kesimlerdeki öğrencilere sık sık kırtasiye, giyim, ayakkabı desteğinde bulunan Van Gönül Dostları Derneği, Kurban Bayramı öncesi bu kez özel gereksinimli çocuklara yardım elini uzattı.

"GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Düzenlenen yardım etkinliği sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gönül Dostları Derneği Koordinatörü Gülcan Çomak, "Gönül birliği şiarı ile çıkmış olduğumuz hayır yolculuğunda yıllardır binlerce gönüle dokunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Başkale ilçesinde özel bir rehabilitasyon okulunda eğitim gören 120 özel gereksinimli çocuğumuzu giydirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu yardımların dağıtılmasında bizlere inanıp, güvenen, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarına sevindirdikleri tüm çocuklarımız adına şahsım ve derneğimizin bileşenleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Kıymetli iş insanlarımız tarafından bize ulaştırılan giyim malzemelerini tespit ettiğimiz ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Başkale ilçemizdeki özel gereksinimli çocuklarımızı sevindirmek istedik. 120 özel gereksinimli çocuğumuzun bayramlık kıyafetlerini alıp ulaştırmamızı sağlayan güzel yürekli insan Filiz Hanıma tüm evlatlarımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. En büyük zenginlik gönüllere dokunup, yüzlerdeki tebessüme şahitlik etmektir. Yine bu kapsamda Başkale ilçesine ulaşımımızı sağlayan yakın aile dostumuz Ali Doğaç beye de teşekkür ediyorum. Bize her anlamda destek sunan iş adamlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER