Gevaşlılardan Cancan'a yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Birinci Sıra adayı Yahya Cancan ve İl Başkanı Salih Güngöralp, seçim çalışmaları kapsamında Gevaş ilçesinde ve kırsalda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gevaşlılardan Cancan'a yoğun ilgi

Seçim çalışmaları çerçevesinde Gevaş ilçesini ziyaret eden MHP Van Milletvekili Birinci Sıra Adayı Yahya Cancan, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi.

Gittiği her ilçede ilgiyle karşılanan halkın kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Cancan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği her platformda 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seçim sadece sıradan bir seçim değil. Bu seçim, ülkenin yarınlarını ve hepimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim” olduğunu belirterek, Van'da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. İlçe esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı Gevaşlı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi Allah'ın izniyle bu seçimi kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER