Gazete sahipleri bugün Van'da buluşuyor

Basın İlan Kurumu (BİK), 81 ilde yayın yapan yerel, bölgesel ve yaygın gazetelerin sahipleri ve temsilcileri ile bölge toplantılarında bir araya gelmeye devam ediyor. Program kapsamında bölge illerindeki gazete sahipleri bugün Van'da bir araya gelecek.

Gazete sahipleri bugün Van'da buluşuyor

Ülke genelini kapsayan Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Bölge Toplantılarında basının gelişimi, mevzuat düzenlemeleri, dijital dönüşüm süreçleri, kurumsal iş birliklerinin güçlendirilmesi konuları ele alınıyor. Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde bölge illerindeki gazete sahipleri bugün Van'da bir araya gelecek.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç'ın katılımıyla Bursa, İzmir, Konya ve Ankara'da yapılan bölge toplantılarının ardından, BİK Genel Müdür Yardımcı Mesut Onat ve birim müdürlerinin katılımıyla, bugün Van'da bir araya gelinecek.

Van, Bitlis, Hakkâri, Kars, Ağrı ve Iğdır'dan gazete sahiplerinin katılım sağlayacağı toplantı bugün saat 11.00'de Elite World Van Hotel'de gerçekleştirilecek. Van'ın ardından, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Malatya, Adana ve İstanbul'da toplantılar düzenlenecek.

BİK Genel Müdür Yardımcı Mesut Onat, Van Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ve birim müdürlerinin katılımıyla bugün Van'da gerçekleştirilecek olan toplantıda, Basın İlan Kurumu ile gazetelerin karşılıklı görev ve sorumlulukları, mevzuat uygulamaları, gazete denetimleri, basının geleceğine yönelik öngörüler ve hazırlıklar, Basın Ahlak Esasları, sosyal destekler ve eğitim programları ele alınacak.

Van ile eş zamanlı olarak Samsun'da bugün yapılacak olan toplantının ardından, 20 Eylül'de Diyarbakır, 21 Eylül'de Trabzon, 24 Eylül'de Malatya, 26 Eylül'de Adana, 29 Eylül'de ise İstanbul'da gazete sahipleriyle bir araya gelinecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER