Futbol turnuvasının şampiyonu Süleyman Şah oldu

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Futbol İl Turnuvası sona erdi. 5 takımın katılımı ile düzenlenen ve yurtlarda barınan öğrencilerin birbirleri arasında kaynaşması amaçlanan turnuvanın şampiyonu Süleyman Şah Yurdu oldu.

Futbol turnuvasının şampiyonu Süleyman Şah oldu

Finalde karşılaşan Erciş Yurt Müdürlüğü ile Süleyman Şah Yurdu takımları kıyasıya mücadele ettiği müsabakayı il hakemlerinden Mazlum Bilici, yardımcılıklarını ise Rümeysa Gök ve Azad Savurmak üçlüsü yönetti.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmada 4-0’lık net bir skorla kupaya uzanan taraf Süleyman Şah Yurdu oldu.

Maç sonrası konuşan şampiyon takım kalecisi Ali Osman Türkmen “Spor hayatın her yerinde var. Spor bizler için yorgunluk değil, sosyal aktivitedir. Namağlup şampiyon olduk. Sporu en ahlaklı şekilde yapmaya çalıştık. Şampiyonluğu kutlama zamanı. Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyon takımın kaptanı Fırat Ökten ise, “Böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için yetkililere teşekkür ediyorum. Rakibimizi de oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum. Şampiyon olduk. Mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvanın gençlere iyi geldiğini aktaran Erciş Yurt Müdürü Burhan Fener de, “Bu etkinlikler gençler için farkındalık oluşturuyor. Gençlerimiz kendilerini iyi hissediyor. Bizlerde mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Yurtlar arası futbol turnuvası kupa töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, şu ifadelere yer verdi: “Turnuvalarımız futbol dışında Basketbol, Voleybol, Satranç branşlarında devam ediyor. Maçlarınızı takip etme fırsatım oldu. Derece elde eden takımlar bölge müsabakalarında temsil edecekler. Tüm tesislerimiz, yurtlarımızda barınan gençlerimizin emrindedir. Sizler için tesislerimiz her daim açıktır. Başarılar diliyorum”

Kupa ve madalyaların sahiplerini bulduğu turnuva sonunda takımlar hatıra fotoğrafı çekinerek, müzik eşliğinde eğlendiler.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER