BBP Van heyeti Ankara'dan döndü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Van İl Başkanlığı heyeti, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen istişare toplantısına katıldı. İstişarenin verimli geçtiğini söyleyen BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Van'a döndüklerini, il ve ilçelerde kendi adayları ile seçime gireceklerini dile getirdi.

BBP Van heyeti Ankara'dan döndü

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, partilerinin ülke genelinde seçime parti logoları ile gireceğini belirterek, bu durumu Genel Başkan Mustafa Destici ile görüştüklerini anlattı.

Konuyla ilgili gazetemizi ziyaret eden İl Başkanı Mevlüt Kaya, Başkan Yardımcısı İlhami Dalgın, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Akbaş, Yusuf Coşar ve Hamza Durak, Başkent'teki istişare toplantısını değerlendirdi.

İstişare toplantısının verimli geçtiğini ifade eden İl Başkanı Mevlüt Kaya, "16 Aralık Cumartesi günü Ankara'ya gittik. Pazar günü ise istişare toplantısına katıldık. Söz konusu toplantımız oldukça güzel geçti. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım da Genel Başkanımız Mustafa Destici ile bir araya geldi. Yanımızda Kadın Kolları Van Başkanı Fatma Hanım da bulunuyordu. Yine Alperenler Ocağı Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya da söz konusu ziyarette hazır bulundu. Bu toplantıda şu sonuç çıktı. Büyük Birlik Partisi ülke genelinde parti logosu ile seçimlere katılacaktır. Aksi bir durum olması halinde bizlerin bilgilendirileceği belirtildi" dedi.

Aday adaylığı başvurularının 31 Aralık tarihine kadar uzatılacağını söyleyen Başkan Kaya, "İstişare toplantımızda daha önce aday adaylığı başvurularının 18 Aralık tarihine kadar olduğu ifade edilmişti. Bu tarihi konuştuk ve sonuçta 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Yönetim olarak döndükten sonra kendi partimizde bir toplantı gerçekleştirdik. Aday adaylarının başvurularında kendilerine her türlü kolaylığı sağlayacağımızı dile getirdik" diye konuştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER