Fuarda VANTB standına büyük ilgi

Kapılarını açan 13. Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda VANTB standı büyük ilgi görüyor.

Fuarda VANTB standına büyük ilgi

Van Ticaret Borsası’nın ev sahipliğini yaptığı ve bölgenin en büyük çiftçi buluşması fuarı olarak adlandırılan 13. Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

Bölgenin en büyük fuarına destek veren Van Ticaret Borsası (VANTB)’nin standı büyük ilgi görüyor. Ziyaretçi akınına uğrayan stantta misafirleri VANTB Başkan Yardımcısı Muzaffer Bilen ve Yönetim Kurulu Üyesi Türkay Özbek ağırladı.

VANTB standında misafirlere, Soğuk Süt Zinciri Projesi kapsamında toplanan doğal süt ve Bal Paketleme Projesi kapsamında üretilen Balcıvan ve Şehrivan Bal marka bal ikram edildi. Van Otlu Peyniri ve yöresel ürünler de misafirlere ikram edildi.

“VAN VE BÖLGE TARIM VE HAYVANCILIĞINA KATKI SUNUYORUZ”

Fuara ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan VANTB Başkan Yardımcısı Muzaffer Bilen, “Soğuk Süt Zinciri, Bal Paketleme ve Canlı Hayvan Borsası projelerimiz ile buradayız. Organik ve sertifikalı balımızı milletimizin hizmetine sunuyoruz. Devletimizin ve Sayın Valimizin destekleriyle borsa olarak, Van ve bölge tarım ve hayvancılığına katkı sunmak için çalışmalarımız sürüyor. Fuarımızın herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

YOĞUN ZİYARETÇİ AKINI…

Açılışın ardından VANTB standını, AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk ve katılımcı protokol üyeleri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve heyeti, Özalp Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, VANTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Değer ve heyeti, Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Göerntaş, TKDK Van İl Koordinatörü İbrahim Başak, Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Van, Hakkari, Bitlis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Cumali Özkan, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar ziyaret etti.   

Ziyaretçiler, VANTB’nin projeleri olan Soğuk Süt Zinciri, Bal Paketleme ve Canlı Hayvan Borsası projeleri ile ilgili bilgi aldı.

Fuar ve VANTB standı, 7 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER