Faruk Alpaslan: Sorunların çözümü için yetki istiyorum

Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Alpaslan, adaylık çalışmaları kapsamında Başkale ilçesine gitti. Alpaslan, şoför esnafının sorunlarının farkında olduklarını belirterek, sorunların çözümü için yetki istediklerini ifade etti.

Faruk Alpaslan: Sorunların  çözümü için yetki istiyorum

S. S. Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Alpaslan, Başkale ilçesini ziyaret etti.

İlçeyi ziyaretinde esnaflarla bir araya gelen S. S. Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Alpaslan, 6 Şubat'ta yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Esnafları tek tek ziyaret eden, talep ve önerilerini alan Başkan Alpaslan, göreve gelmeleri halinde bütün sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Sıcak diyalogların yaşandığı esnaf ziyaretinde, gösterilen ilgi ve alakadan memnun olan Başkan Alpaslan, esnafın zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Başkale ilçesindeki esnafların ve şoförlerin sorunlarını çözmek için mücadele edeceklerini ve bunun için yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Alpaslan, beraberindeki heyetle birlikte esnafı tek tek dolaşarak, 6 Şubat'ta yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Ziyarette esnaflara seslenen Başkan Alpaslan, kendilerine bir telefon kadar uzak olduğunu belirterek, "Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan oda seçimlerinde kendi ilçenize sahip çıkmasını istiyorum. Zabıta Odası önünde saatlerce bekleyen bir şoförler odası olmamalı. Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Van'ın en büyük odasıdır. Temsil ettiğimiz camiayı küçük düşürmemeliyiz. Bu süreçte şoför esnafımız ciddi anlamda sıkıntılar yaşadı. Bütün esnafın sorunlarını bilen ve sorunlarını çözebilecek bir yönetime ihtiyaç var. Gittiğimiz hiçbir yer Başkale kadar sıcak değil. İnsanı ve havası çok sıcak" dedi.

Öte yandan Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi 6 Şubat günü saat 09.00'da Anadolu Fen Lisesi Spor Salonu'nda yapılacak.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER