Evi yanan aile yardım bekliyor

Van’ın İpekyolu İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de bir evde çıkan yangın büyük hasara yol açarken, yangın sonucu evindeki tüm malzemeler yanan aile mağdur oldu. Mağdur aile, kendilerine uzatılacak yardım eli bekliyor.

Evi yanan aile yardım bekliyor

   Van’ın merkez ilçelerinden İpekyolu’na bağlı Yeni Mahalle’de Yusuf Yavuz'a ait evde yangın meydana geldi. Yangının elektrik arızası nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor.

   Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinin kısa sürede olay yerine gelip yangını söndürmesine rağmen, evde büyük bir maddi zarar meydana geldiği bildirildi.

   Yangının meydana gediği ev sahibi Yusuf Yavuz söz konusu yangın ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Böyle soğuk bir günde, kış mevsiminde evimizde meydana gelen yangın sonucu malesef evde ne var ne yok hepsi yandı. Artık ne oturacak bir odamız, ne yatacak yerimiz, ne de yemek yiyebileceğimiz bir mutfak var. Allah yardımcımız olsun.  Dolayısıyla çok mağdur olduk. Başta devletimizin ilgili kurumları olmak üzere hayırsever herkesten destek bekliyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29