Erhan Altın, Vanspor'un yeni teknik direktörü

Temsilcimiz Vanspor, teknik direktör Turgay Karatekin'in istifa etmesinin ardından, Erhan Altın ile resmi sözleşme imzaladı. İmza törenine Kulüp Başkanı Mehmet Avcı da katıldı.

Erhan Altın, Vanspor'un yeni teknik direktörü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Vanspor, son alarak Kocaelispor'da da kısa bir dönem teknik adam olarak görev yapan Erhan Altın ile resmi sözleşme imzaladı.

2008-2009 Süper Ligin 2. yarısında Kocaelispor'un başına geçen ve Samsun doğumlu olan Altın'ın, antrenörlük kariyerinde Eskişehirspor, Çanspor, Kocaelispor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor ve Bursaspor, Giresunspor, Samsunspor, Alanyaspor ve Şanlıurfaspor kulüplerinde görev yaptı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Mehmet Avcı da katıldı.

Sezona Saffet İşler teknik sorumluluğunda başlayan Vanspor, Bayburt Özel İdarespor maçına kadar, bu hoca ile devam etti.

Saffet İşler'in teknik direktörlük yaptığı 15 maçlık periyotta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Vanspor, bu süreçte 25 puan toplamıştı. İşler döneminde liderle arasında 10 puan fark bulunan Kırmızı-Siyahlılar, bu teknik direktör ile yollarını ayırmıştı.

Saffet İşler ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Turgay Karatekin ile de 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik 3 mağlubiyet almıştı. Ligin ikinci devresinin ilk maçında Adıyaman FK'ya 3-1 mağlup olan Vanspor'da, Turgay Karatekin ile yollar ayrıldı.

Karatekin ile yolların ayrılmasının ardından son olarak, Kocaelispor'da görev yapan Erhan Altın ile resmi sözleşme imzalandı.

Altın'ın Vanspor'da ortaya koyacağı performans merak ediliyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER