Elite World GO Van hizmete girdi

Elite World Hotels&Resorts ikinci franchise oteli Van Edremit'te hizmete başladı. 32 odası bulunan ve Van Gölü'nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, unutulmaz bir konaklama deneyimi için Van halkının ve müşterilerinin hizmetine açıldı.

Elite World GO Van hizmete girdi

Otellerini Türkiye'nin 7 bölgesine yaymak için çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels&Resorts ikinci franchise otelini Van Edremit'te hizmete açtı. Ülke turizminin gelişmesine katkı sunmak için kollarını sıvayan Elite World Hotels&Resorts, bu kapsamda müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Van Gölü'nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, yeni konseptiyle Van halkının hizmetine açıldı. Tüm aşamalarında en kaliteli malzemelerin kullanıldığı Elite World GO Van, Edremit'te, az katlı mimariyle müşterilerini güvende hissettiriyor.

Kültür, turizm ve doğa harikası Van'da açılan Elite World GO Van, müşterilerine konaklama keyfi yaşatırken, öte yandan Van'ın konforlu ve göz alıcı atmosferinde, bölgenin en modern oteli Elite World GO Van Edremit'te yer alan Elite Marin, misafirlerini hem açık büfe kahvaltılarda hem de gruplar için düzenlenen öğlen ve akşam yemeklerinde özenle ağırlıyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER