Elite World'den yatırımcılara iş fırsatı

Elite World Hotels Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ve Elite World Hotels COO'su Orkun Petekçi, farklı illerden yerel ve ulusal basın mensuplarıyla İstanbul'da bir araya gelerek, yol haritaları hakkında bilgi verdi. Petekçi, 8 oteli, bin 200'den fazla çalışanıyla misafirlerine ve iş ortaklarına yaklaşık yarım asırlık deneyimine dayanan bir konaklama uzmanlığı sunan Elite World Hotels'in otel yatırımcılarına da sıra dışı fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Elite World'den yatırımcılara iş fırsatı

Türk misafirperverliğini çağdaş bir anlayışla yansıtan, özenle tasarlanmış yeni nesil otelleriyle güncel trendleri, son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetleriyle harmanlayan Elite World Hotels, ülkenin en prestijli beş otel markasından biri olmak için yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Elite World Hotels Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ve Elite World Hotels COO'su Orkun Petekçi farklı illerden yerel ve ulusal basın mensuplarıyla İstanbul'da bir araya gelerek, Elite World Hotels'in yeni stratejilerini, franchise işletme modellerine yönelik detayları ve Elite World Hotels'e ait zincir otel markaları hakkında bilgi verdi.

Elite World Europe Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısına 81 ilden gelen yerel ve ulusal basın mensuplarının yanı sıra, Elite World Hotels Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ve Elite World Hotels COO'su Orkun Petekçi ve basın mensupları katıldı.

Elite World Otellerin Franchise programı, İstanbul Halkalı'daki otelde gerçekleşti. Farklı şehirlerden çok sayıda gazetecinin davet edildiği programda, yapılan ve yapılacak çalışmalar anlatıldı.

BEZAROĞLU: "MİSAFİRLERİMİZE FARKLI VE KEYİFLİ DENEYİMLER YAŞATIYORUZ"

Toplantının açılışında konuşan Elite World Hotels Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, oteller ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantılarına katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elite World Hotels Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, "Biz Elite World Hotels olarak ilk otelimizi 1976 yılında Van'da açtık. Elite World markamızla ilk yatırımımızı ise 2002 yılında Taksim Talimhane'de dört yıldızlı Elite World Prestige Oteli gerçekleştirdik. Bu otelin ardından 2008 yılında bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Elite World İstanbul'un açılışını yaptık. Ardından da 2012 yılında Van'ın en lüks beş yıldızlı oteline olan Elite World Van'a açtık. 2 yıl sonra zincirimizin dördüncü oteli olan Elite World Business yatırımımızı devre aldık. 2015 yılının Haziran ayından Elite World Marmaris Otel zincirin ilk resort yatırımı olarak misafirlerimizi ağırlamaya başladı. 2017 yılında İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda hizmete açtığımız Elit World Europe Hotel grubumuzun en büyük kapasiteye sahip oteli oldu. Şehir otelciliğine yeni bir soluk getirmek amacıyla 2018 yılında faaliyetlerine başladığımız Elite World Asia ise İstanbul'daki 7. Otelimiz oldu. 2019 yılının üçüncü çeyreğinde ise son yatırımımız olan Elite World Sapanca'yı gerçekleştirerek zincirimizin 8. Halkasını tamamlamış olduk. Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca & Wellness Resort, toplam 44 dönüm arazi üzerinde, 136 bin metrekare kapalı alanı ile sıradışı wellbeing konsepti ile misafirlerine farklı ve keyifli deneyimler yaşatıyor" dedi.

BEZAROĞLU: "SEKTÖRE FARKLI BİR SOLUK GETİRECEĞİZ"

Sektörün kalitesini yükseltmek isteyen yatırımcılarla çalışmak istediklerini belirten Bezaroğlu, "1976 senesinden itibaren sektörde otel işletmecisi olarak ve aynı zamanda yatırımcı olarak hizmetin nasıl verilmesi gerektiği, alt yapı çalışmaları, inşaat projeleri, maliyet-fayda verimliliği konusunda merkezdeki güçlü ve tecrübeli kadromuz ile sektöre farklı bir soluk getireceğiz. Bu noktada özellikle turizm sektörüne girmek isteyen ve sektörün kalitesini yükseltmek isteyen yatırımcılarla çalışmak istiyoruz. Elite World Otelleri 4 markası, 8 tesisi ve güçlü kadrosu ile Türkiye'de farklı hedef kitlelere hitap ederek, bulunduğu bölgeye değer katmaktadır. Yılların tecrübesi ile misafirlerine eşsiz ve unutulmaz deneyimler sunarken, yatırımcılarına tecrübesi ile yön vermektedir. Farklı konaklama ihtiyaçlarına yönelik marka portföyümüz, dinamik satış ve pazarlama platformu, yüksek verimlilik sağlayan marka bilinirliğimiz sayesinde otel sahiplerine rekabet avantajları sunarken, her bir otel yatırımının değerini maksimize etme imkanı sağlamaktadır" diye konuştu.

Otellerde doluluk oranlarının bu yıl çok iyi olduğunu sözlerine ekleyen Bezaroğlu, "Otellerde şuanda doluluk oranları yüzde yetmişlerde. Pandemide herkes etkilendi, ama şu an iyi durumda. Turizm anlamında bu yıl çok iyi" ifadelerini kullandı.

PETEKÇİ: "ELİTE WORLD MİSAFİRLERİNE HARİKA LOKASYONLARDA, EN İYİ HİZMETİ ALDIĞINI HİSSETTİRECEK ŞEKİLDE KONUMLANIYOR"

Daha sonra söz alan Elite World Hotels COO'su Orkun Petekçi, yeni markalarıyla turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, "Elite World Hotels & Resorts olarak Elite World Grand, Elite World, Elite World Camfy ve Elite World GO olarak 4 yeni markamız ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz. Bu dört markamızdan Elite World Grand yüksek üst segment olarak konumlanıyor. Şuan İstanbul Basın Ekspres, Küçükyalı ve Sapanca'da faaliyet gösteren otellerimiz Elite World Grand markası adı altında faaliyetlerine devam ederek iş dünyası ve kongre turizmi için en doğru çözümleri sunabilen toplantı alanlarıyla sektörün dinamiklerini değiştiriyor. İstanbul Taksim, İstanbul Florya, Van, Marmaris'te konumlanan Elite World, restoranları, sağlıklı yaşam konseptleri ile misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Yatırımcılara otel inşa ederken veya dönüştürürken, yüksek düzeyde esneklik sağlayan Elite World markası, her yerde karşılaşabileceğimiz ve alıştığımız konfor, özgün tasarımlara sahip, üst segment otellerden oluşan bir portföy sunuyor. Elite World misafirlerine harika lokasyonlarda, en iyi hizmeti aldığını hissettirecek şekilde konumlanıyor" dedi.

"YATIRIMCILARA YENİ KAPILAR AÇACAĞIZ"

Yeni markaları Comfy by Elite World'un modern ve aile dostu imkanlarıyla yeni nesil yüksek orta segment otellerden oluştuğunu vurgulayan Petekçi, "Elite World Grubu'nun en yeni markası olan ve yüksek orta segmentte yer alan Comfy by Elite World ise, akıllıca tasarlanmış binaları, şehrin kalbinde rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri, modern ve aile dostu imkanlarıyla yeni nesil yüksek orta segment otellerden oluşuyor. Rekabetçi bir fiyat politikasıyla yaşam tarzı odaklı bir yatırım sunan Elite World Comfy, benzersiz bir tasarım estetiği sunuyor. Önceden seçilmiş ve uygulamaya hazır modern mimari ve tasarım paketi sayesinde Elite World Comfy, yatırımcılar için proje geliştirme sürecini yarıya indiriyor. Ekonomi segmenti için geliştirilen Elite World Go, uygun fiyatla erişilebilir konforlu ve şık tasarımlı akıllı otel olarak tasarlandı. Sıcak renklerde dekore edilmiş odaları, konforlu yataklar, klima, oturma köşesi ve modern banyosu ile ev konforunda bir rahatlık sunuyor. Uygun yatırım ve işletme maliyetleriyle Elite World Go, yatırımı kısa sürede geri dönüş sağlayacak. Bu yeni 4 markamız ile yeni stratejimiz doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modellerimiz ile yatırımcılara yeni kapılar açacağız. Bu doğrultuda Türkiye'nin 7 bölgesinde ve yurtdışında franchise vererek büyümeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

"ULUSLARARASI OTEL ZİNCİRİ OLMA YOLUNDA EMİN VE GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Sektörü en üst seviyelere taşımak için çabaladıklarını vurgulayan Petekçi, "Yeni nesil bakış açımız, yerel tecrübemiz ile Türkiye'nin yerli ve milli turizm değerlerini kendimize misyon edinerek sektörümüzü en üst seviyelere taşımak için çabalıyoruz. Biz markalarımıza çok güveniyoruz. Bugüne kadar benzersiz kalite ve hizmet anlayışımızla misafirlerimize alışılmışın dışında bir deneyim yaşattık ve yaşatmaya devam ediyoruz. Elite World Hotels & Resorts markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Misafirperverlik geleneğimizi ve zengin mutfağımızı küresel pazarda Türk otel zinciri olarak başarı ile temsil ediyoruz. Yatırımcılarımızla aynı dili konuşuyor ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. İstanbul'da bulunan Merkez Ofisimizdeki 40 kişilik uzman kadrolarımızla otellere profesyonel destek veriyoruz. Son olarak şu noktanın altını çizmek isterim ki; Elite World 1976 yılından itibaren ülkemiz için çalışmaya devam ediyor. Bundan böyle de yeni stratejileri doğrultusunda da çalışmaya devam edecek. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

"ÜLKENİN EN PRESTİJLİ BEŞ OTEL MARKASINDAN BİRİ OLMAK İSTİYORUZ"

Petekçi, hedeflerinin yerli ve milli markalarla, ülke ve yurt dışında en iyi hizmeti sunmak, isim hakkı vererek yeni yatırımcılarla büyümek olduğunu dile getirerek, "Yakın bir süreçte  ülkenin en prestijli beş otel markasından biri olmak istiyoruz. Elite World Hotels & Resorts olarak ekonomi, orta, üst ve lüks olmak üzere dört ayrı segmentte hizmet vermek için geliştirilen 4 yeni marka ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz. Elite World Hotels & Resorts olarak 4 yeni markamız ile yeni stratejimiz doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modellerimiz ile yatırımcılara yeni kapılar açacağız. Bu doğrultuda ki stratejik planlamız ile 2030 yılında 40 otele ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni nesil bakış açımız, yerel tecrübemiz ile Türkiye'nin yerli ve milli turizm değerlerini kendimize misyon edinerek sektörümüzü en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Elite World olarak bugüne kadar benzersiz kalite ve hizmet anlayışımızla misafirlerimize alışılmışın dışında bir deneyim yaşattık ve yaşatmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Termal otellerin yapılması ile ilgili soruyu yanıtlayan Petekçi, imkânlar dâhilinde böylesi otelleri yapmayı istediklerini anlattı.

Bezaroğlu ve Petekçi, programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER