DEVA Partisi’nden Bahçesaray’a çıkarma

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Saha çalışmalarına son sürat devam eden DEVA Partisi, Bahçesaray ilçesinde gövde gösterisi yaptı.

DEVA Partisi’nden Bahçesaray’a çıkarma

DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve parti gönülleri ile beraber Bahçesaray ilçesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı Şerif Tektaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda ilk etapta ilçe merkezindeki bir parkta halkla bir araya gelen parti heyeti, Bahçesaraylı vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“ESNAF ZAMLARIN ALTINDA EZİLİYOR”

Ziyaretler kapsamında ilçe merkezi esnafı ile tek tek görüşen partililer, esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini sundu. İl Başkanı Erdinç Peker’e sıkıntılarını anlatan bir esnaf şunları söyledi, “Ürünlerimize yüzde dört yüz, beş yüz zam geldi. Artık esnafın takati kalmadı, zamların altında eziliyoruz. Gelen ürünlerimizi de yapılan zamma göre sattığımızda da halkımızın tepkisiyle karşı karşıya kalıyoruz. Ağzımızın tadı bozuldu ve ne yapacağımızı bilemiyoruz.’’ Buna karşın Van İl Başkanı Peker; ‘’ Esnafın ne halde olduğunun farkındayız. Genel Başkanımız Ali Babacan döneminde esnafın yüzü gülerken şimdi ise günü kurtarmaya çalışıyor. Ülkemizde artık kronikleşen bu ekonomi sorununun yegane çözümü Genel Başkanımız Ali Babacan ve DEVA kadrolarıdır.”

“ÖNCE VATANDAŞIMIZ SONRA BİZLER”

Ardından Bahçesaray İlçe Başkanlığı binasında partililere seslenen Peker, “Biz bir takımız, takım ruhu ile hareket etmek zorundayız. Bilmemiz gereken üç şey var; birincisi hiç kimse kendi menfaatini vatandaşın menfaatinden önce görmesin. Önce vatandaşımız sonra bizler. İkincisi, egolarınızı bir kenara atın, bize ne derlerse desinler başımızı öne eğip yolumuza bakalım. Son olarak, biz iyi, dürüst insanlarız. Dürüstlüğümüzü kaybetmeyelim, nasılsak öyle hareket edelim. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER