DEVA Partisi adaylarından esnafa ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, beraberindeki heyetlerle birlikte esnafı ziyaret etti.

DEVA Partisi adaylarından esnafa ziyaret

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad bu kapsamda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Van Marangozlar Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, burada esnafları tek tek ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Van Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Adayları, burada da esnafları ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Van Oto Sanayi Sitesi Başkanı Muhitin Yıldızbaş’ı da ziyaret eden heyet, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Erciş Yolu üzerinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’ni ziyaret eden, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad bura da yoğun ilgiyle karşılandı.

“PARTİMİZE VE GENEL BAŞKANIMIZA BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, yerel seçimler kapsamında çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Tuşba Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Erad ve ekibimizle birlikte bugünümüzü sanayi esnafına ayırdık. İlk olarak Van Marangozlar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettik. Sorun ve taleplerini dinledikten sonra, kendimizi ve projelerimizi anlattık. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan beye çok ciddi bir teveccüh olduğunu gördük. Esnaflarımız zor bir süreçten geçiyor. İnşallah göreve gelmemiz halinde tüm bu sorunların üstesinden gelmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Van Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, değerli esnaflarımıza kendimizi anlatma imkânı bulduk. Tabi burada site başkanları tarafından çok samimi bir şekilde karşılandık. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Günün sonunda Erciş Yolu üzerinde bulunan Gıda Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ettik. Burada da yoğun bir ilgiyle karşılandık. 31 Mart tarihine kadar sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Beye büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. İnşallah 31 Mart tarihinde Van’da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Yine İpekyolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Cahit Kundakçı, Edremit Belediye Başkan Adayımız Sayın Afet Kuşman Özkaçmaz hanımefendi sahada ekipleriyle birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Rabbim bize güvenenlere karşı mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER