DEVA adaylarından Tuşba’ya çıkarma…

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, beraberindeki heyetiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tuşba ilçesini ziyaret eden başkan adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

DEVA adaylarından Tuşba’ya çıkarma…

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adayları, bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren adaylar, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Vatandaşları sık sık ziyaret eden ve gönüllerine dokunan adaylar, projelerini ve çalışmalarını da anlatmayı ihmal etmiyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, beraberindeki heyetle, bu kapsamda Tuşba ilçesindeki Şahgeldi, Tabanlı, Göllü, Güveçli, Amik ve Halkalı Mahallelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde adaylar projeleri hakkında bilgiler vererek, vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında destek talep etti. Vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşan adaylar, projelerini anlatarak yapacakları yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

Şahgeldi, Tabanlı, Göllü, Güveçli, Amik ve Halkalı Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan adaylar, vatandaşlarla uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

Öte yandan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad, Göllü Mahallesi’nde 2011 yılında Van’da meydana gelen yıkıcı depremlerden bu yana konteynerde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren aileyi de ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlar ise, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad’a duyduğu teveccühü dile getirdi. 

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER