Deprem bölgesi gazetecilerinden Rektör Şevli’ye ziyaret

Deprem bölgesi gazetecileri Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde Van YYÜ’nün gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Deprem bölgesi gazetecilerinden Rektör Şevli’ye ziyaret

6 Şubat depremleri sonrasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, başlattığı yardım kampanyası, arama-kurtarma çalışmalarına destek ve bölge ziyareti ile depremden etkilenen şehirlerin yeniden yapılandırma çalışmalarına katkı sağlamıştı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Başkanvekili Hamit Özpolat, Başkan Yardımcısı Yılmaz Çoban, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yazlık ve İş İnsanı Nevfel Dereci yer aldı.

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Rektör Şevli ve gıyabında tüm üniversite personeline gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Kıymaz, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin Van YYÜ Rektörlüğüne ikinci kez atanmasının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Rektör Şevli, nazik ziyaretlerinden dolayı deprem bölgesinden gelen gazetecilere teşekkür ederek “Ülkemizi derinden etkileyen depremde yaraları sarmak için bütün vatandaşlar seferber oldu. Allah bir daha ülkemize böyle bir acı yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi
 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2023, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER