Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü Van'da…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Van'a gelecek. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Cuma günü Van'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü Van'da…

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine kısa bir süre kalırken, milletvekili adaylarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı adayları da illeri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Doğru Zaman, Doğru Adam' sloganıyla Cuma günü Vanlılarla buluşacak. Beşyol Meydanı'nda saat 14.00'te yapılacak olan mitinge Vanlıların yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli müjdeler vermesi bekleniyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler kapsamında tüm partilerde çalışmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı adaylarının illerde yaptığı programlar hız kazandı. Söz konusu çalışmalar kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Van'da olacak.

Cuma günü saat 14.00'te Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingde,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vanlılara hitap edecek. Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne kilitlenmiş durumda.

Cumhurbaşkanlığı yarışında Cumhur İttifakı'nın adayı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yarışacak.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi tam kadro sahaya inerek 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları hızlandırdı. Daha önce birçok ilde miting düzenleyen ve halka hitap ederek, önemli müjdeler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü ise Vanlılarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Van'da düzenleyeceği miting öncesi AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından çalışmalar yoğunlaştırılırken, mitinge yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Seçime sayılı günler kalırken, çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte birçok ili ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER