Çeşni Restaurant Vanlıların hizmetinde…

Çeşni Restaurant, düzenlenen törenle Kazım Karabekir Caddesi, Elit World Otel karşısında Vanlıların hizmetine açıldı.

Çeşni Restaurant Vanlıların hizmetinde…

Selahattin Arıkan, Selim Özhan ve Cemil Balka ortaklar tarafından Kazım Karabekir Caddesi üzerinde hizmete açılan Çeşni Restaurantta günlük 20 çeşitten fazla sulu yemek çıkarılıyor.

Çeşni Restaurant, yapılan dua ve kurdele kesiminin ardından törenle hizmete açıldı.

ARIKAN: "VANLILARIN DAMAK TADINA HİTAP EDİYORUZ"

Açılışta gazetecilere açıklamalarda bulunan işletme ortaklarından Selahattin Arıkan, "82 yaşındayım ve 60 yıldır yemek sektöründe hizmet veriyorum. Çeşitli yerlerde şubeler açarak Van halkına hizmet verdik. Son olarak Van'ımızın önemli bir ihtiyacını gidermek için Kazım Karabekir Caddesi üzeri, Elit World Otel karşısında Çeşni Restaurantı hizmete açtık. Burayı ortaklarım Selim Özhan ve Cemil Balka ile birlikte açtık. Lokantamızda her türlü yemek bulunuyor. Bu semtte böyle bir mekâna ihtiyaç vardı. Batman'dan Remzi ustayı getirdik. Remzi usta Vanlılar tarafından çok iyi tanınıyor ve biliniyor. Burayı özellikle sulu yemek üzerine açtık. Bunun yanında her türlü ızgara çeşitleri bulunuyor. Yabancılar genelde sulu yemekleri tercih ediyor. Bu bölgede otel sayısının da fazla olmasından dolayı böyle bir mekâna ihtiyaç vardı. Müşterilerimizin büyük çoğulu sulu yemekleri tercih ediyor. 20 çeşitten fazla yemek çıkarıyoruz. Burada Vanlıların damak tadına hitap ediyoruz. 100'ün üzerinde kişiyi istihdam ediyoruz. Her noktaya sipariş gönderebiliyoruz. Vanlılara en iyi hizmeti vermek için çabalıyoruz. Bugün güzel bir törenle lokantamızı hizmete açtık. İnşallah hayırlı ve bereketli olur. Müşterilerimizin damak tadına hitap etmek için çabalayacağız" diye konuştu.

MENTEŞ: "MÜŞTERİLERİMİZ İSTEDİĞİ YEMEĞİ HAZIR BİR ŞEKİLDE BULABİLİYOR"

Daha sonra çıkan yemeklerle ilgili bilgi veren lokanta şefi Remzi Menteş, 35 yıldır Van'da çalıştığını belirterek, "Van'da Halil İbrahim Sofrası'nın sahibiydim. Altınşiş Döner ve Kebabın sahibiydim. 35 yıldır Vanlılara hizmet veriyorum. Şimdi de Çeşni Restaurantı halkımızın hizmetine açtık. Lokantamızda çok sayıda çeşit var. Burası da Halil İbrahim Sofrası gibidir. Büryan, et sote, güveç, kavurma, perde pilavı, patlıcan kebabı, ciğer, sulu köfte, salçalı köfte, kuru fasulye, alinazik, et kavurma, saç tava, ciğer saç tava gibi çok sayıda çeşit var. Müşterilerimiz geldiği zaman istediği yemeği hazır bir şekilde bulabiliyor. Her türlü yeğimiz var. Burada bir diğer önemli özellik ise, hijyendir. Hijyene çok önem veriyoruz. Hijyen hastasıyım. 3 ay boyunca lokantamızı temizleyip, tadilattan geçirdik. Van'da ilk kurduğumuz Halil İbrahim Sofrası bir markaydı. Burada çıkan yemekleri önce ben yiyorum daha sonra müşteriye veriyorum. Bu önemli bir şeydir. Vanlılar beni çok iyi biliyor. Fiyatlarımız piyasaya göre uygundur. Herkes gönül rahatlığı ile gelebilir. En iyi yağı kullanıyoruz. Bütün personellerimiz alanlarında deneyimliler. İnşallah Vanlılara uzun yıllar burada hizmet vereceğiz. Genelde çıkan yemeklerimiz artmıyor ve kaldığı zaman personellerimize evlerine götürmeleri için veriyoruz. Yemeklerimizin tamamı günlüktür. Gece 12'ye kadar hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çeşni Restaurant ilk günden yoğun ilgi gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER