Çatak, yüzme havuzuna kavuşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Çatak Belediyesi işbirliğinde ilçede yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi.

Çatak, yüzme havuzuna kavuşuyor

Çatak ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Çatak Belediyesi tarafından yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kısa süre içerisinde yapımını tamamlayarak hizmete açılacak olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda, çocukların ve gençlerin yanı sıra tüm ilçe halkı faydalanacak.

Eğitimciler nezaretinde çalışmalar yapacak olan gençler ve çocukları, kendilerini bu tesis sayesinde yüzme müsabakalarına hazırlayacak.

Bu kapsamda Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Çatak Belediyesi işbirliğinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

"ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMUŞ OLACAĞIZ"

Hacıosman Mahallesi'nde inşaatı devam eden ve önümüzdeki ay tamamlanacak olan Çatak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şeylan, "İlçemiz ilk defa yüzme havuzuna kavuşacak. Kısa süre içerisinde yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız bu tesisten çocuklarımız ve gençlerimizin yanı sıra tüm halkımız da faydalanacak. Eğitimciler nezaretinde çalışmalar yapacak olan gençlerimiz ve çocuklarımız kendilerini bu tesis sayesinde yüzme sporu müsabakalarına hazırlayacaklar. Çatak Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan ve kötü niyetli kişilerden uzak tutmuş olacağız. Eğitimciler nezaretinde çalışmalar yapacak olan gençlerimiz ve çocuklarımız kendilerini bu tesis sayesinde yüzme sporu müsabakalarına hazırlayacaklar. Belediye olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2023, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER