Büyükşehir Kadın Futbol takımı, yine farklı galip

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımı, Vanspor Kadın Futbol takımını 7-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Büyükşehir Kadın Futbol takımı, yine farklı galip

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig O grubunda müsabakalar devam ediyor.  Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve namağlup şekilde yoluna devam eden Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımı, bu sezon oynadığı 9. maçını da kayıpsız geçerek son hafta şampiyonluk karşılaşması öncesinde önemli bir 3 puan elde etti.

İŞGEM Semt sahasında Vanspor Kadın Futbol takımını konuk eden Büyükşehir Belediyesi, 14 ve 23. dakikalarda gol kraliçeliğine oynayan Aycan Arda'nın golleriyle müsabaka da üstünlüğü sağladı. Daha sonra 30 ve 37. dakikalar da Berfin Demirel golleriyle skoru 4-0'a taşıyan Büyükşehir de ilk yarının skorunu 44. dakikada Nazdar Kurt'un attığı gol belirledi.

İkinci yarıya 5-0 önde başlayan Büyükşehir Belediyesinde ikinci yarının yıldızı Özlem Özyel'in asistleri ile 58'de Nazdar, 62. dakikada ise Berfin golüyle skoru 7-0'a taşıdı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Büyükşehir Belediyesi sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Bu skorla puanını 21'e yükselten kırmızı siyahlılar, 7 Mayıs Cumartesi günü İpekyolu Belediyespor Kadın Futbol takımı ile oynayacağı maçta galibiyet veya beraberlik durumunda grupta şampiyonluğunu ilan edecek.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER