Büyükşehir Belediyespor aldığı kupalarla adından söz ettiriyor

Van Büyükşehir Belediyespor, bünyesinde yer alan futbol kulübünün altyapı takımları ortaya koyduğu başarılarla adından söz ettiriyor. Kulübün U-15, 16 ve 17 yaş kategorilerinde il şampiyonluğunu göğüsledi.

Büyükşehir Belediyespor aldığı kupalarla adından söz ettiriyor

Bünyesinde 9 farklı spor branşı ve alt kategorileriyle birçok kulvarlarda yer alan Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2022-2023 Futbol yerel liglerinde üst üste şampiyonluklar yaşadı. Futbol yerel liginde U-16 klasmanında il şampiyonluğu, bölge Şampiyonluğu ve sonrasında Sivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasında son 16 turunda şampiyon olan kırmızı siyahlılar, adını Türkiye yarı final mücadelelerine kazıdı.

U16 Takımı, 4-5 Haziran tarihlerinde yarı final mücadelelerinde İstanbul Kurtköyspor, Kocaeli Hisareynspor ve Aydın Küçük Adaspor ile Bolu’da karşılaşacak.

Öte yandan U-15 klasmanında da geçtiğimiz günlerde il şampiyonu olan Van Büyükşehir Belediyespor, 9-11 Haziran tarihleri arasında Ağrı ilinde Bölge şampiyonasında mücadele edecek.

Son olarak U-17 yaş kategorisinde de il şampiyonluğu kupasının da sahibi olan kırmızı siyahlılar, aldığı üst üste başarılı sonuçlarla tüm gözlerini üzerine çevirdi.

U-17 takımının Bölge şampiyonluğu rotası ise önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER