Bu mücadeleyi kaybetmeyelim

Ankaraspor maçında kaybedilen 2 puan bizleri üzse de verilen mücadele sevindirdi. Bu mücadeleyi üstüne koyarak, son 3 haftada sahaya yansıtırsak ilk devreyi potada kapatabiliriz.

Bu mücadeleyi kaybetmeyelim

Ligde 16. Hafta maçları geride kaldı. Artık ligde ilk devrenin bitimine sadece 3 haftalık bir maraton kaldı. Bu son 3 haftalık maraton özellikle zirve hesabı yapan takımlar açısından zorlu geçecek. Çünkü takımlar arasında kopma yok.

Potada yer alan takımların kaybedeceği puanlar sayesinde orta sıralarda yer alan ve maçlarını kazanan takımlar potaya yerleşmiş olacak. 16. Haftada potada yer alan H. Trabzon, Çorum ve Sivas puan kayıpları yaşadı.

Bu kayıplarla Sakaryaspor haftayı yine lider tamamladı. Tabloya baktığımızda grupta hem ilk 5'de hem de Play-Off potasındaki takımlarla orta sıralardaki takımlar arasında öyle önemli farklar bulunmuyor.

O açıdan kalan son 3 haftalık maratonda Sakaryaspor liderliğini Play Off potasındaki takımların yerlerini korumanın mücadelesinde olacakları gibi orta sıralardaki takımların ise Play-Off potasına girme mücadeleleri kıran kırana geçecek. Bu vesileyle de futbol sevenler seyri güzel maçları izleme imkanı bulacak.

Temsilcimiz Vanspor'un cephesine baktığımızda Ankara maçında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü var. Sahasında grubun güçlü ekiplerinden Ankaraspor'u konuk eden ekibimiz sahaya 3 puan için çıktı.

Güçlü rakibine karşı amansız bir mücadele veren ekibimiz 2 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Verilen mücadeleye baktığımızda kazanmamız gereken karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak t bizleri üzerken verilen mücadele ise sevindirdi.

Bu vesileyle Ankara maçında mükemmel bir mücadele veren ekibimizi kutluyoruz. Tabi bu maçta üzücü olan diğer bir konu ise Teknik direktör Turgay Karatekin'in hak etmediği kırmızı kartı görmesi oldu. Ortada kırmızı kartlık bir olayın olmadığı bir durum varken neden kırmızı kart bizde şaşırdık. Şimdi gözler TFF'nin bu konuda vereceği karara çevrilmiş durumda.

Ankaraspor beraberliğiyle 26 puanla 10. Sırada yer alan ekibimiz şimdilik liderle arasında puan farkı açılsa da, Play-Off için şansı yüksek. Potadaki takımlarla aramızdaki 2 ve 4 puan gibi farklar kapanmayacak farklar değil.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER