Bozkurt: Hedefimiz 1. Lig…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor 3-1 mağlup eden Vanspor, galibiyet serisini sürdürdü. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörünü Ümit Bozkurt, Hasan Bilal ve Alpay Koçaklı, Kırmızı- Siyahlı takımı bir üst lige çıkarmak için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Bozkurt: Hedefimiz 1. Lig…

Ligin ilk devresini Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek kapatan, ligin ikinci devresinde ise oynadığı Bucaspor, Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyetle ayrılan Vanspor, bu periyotta önemli puanlar topladı.

Cumartesi günü soğuk bir havada oynanan Serik Belediyespor maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen, Hasan Bilal, Bahattin Berke Demircan ve Alpay Koçaklı'nın kaydettiği gollerle maçı 3-1 kazanan Van temsilcisi, önemli 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı.

Vanspor Teknik Direktörünü Ümit Bozkurt ve alınan galibiyette gol atan Hasan Bilal ve Alpay Koçaklı, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

BOZKURT: "TAKIMIN ORTAYA KOYDUĞU PERFORMANSTAN SON DERECE MEMNUNUM"

İlk olarak açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörünü Ümit Bozkurt, güzel bir maç çıkardıklarını belirterek, "Öncelikle bu galibiyet, stadı dolduran ve desteklerini esirgemeyen taraftarımıza ve Van halkına armağan olsun. İki takım da maçı istedi. Serik Belediyespor güzel bir golle 1-0 öne geçti. Ama sağolsun futbolcu kardeşlerimizi ve bizi destekleyen taraftarlarımız, hep birlikte, güçlü bir şekilde ayakta durduk. Önce 1-1'i bulduk. İkinci yarıda ise oyunun temposunu hiç düşürmeden, 2 tane daha güzel gol bularak, 3-1 galip gelmesini bildik. Bizim için çok değerli bir 3 puan oldu. Çünkü iki maç üst üste kazanmıştık ve bu galibiyette futbolcularımıza biraz daha özgüven verdi. Sakat ve yeni futbolcuların da aramıza dönmesi, yeni transferlerin de sahanın içine girmesi gibi, takım için çok değerli 3 puandı. Takımın performansından ve özellikle 1-0 geriye düşmesine rağmen sonuna kadar ortaya koyduğu performanstan son derece memnunum. İnşallah üzerine koya koya, gelişerek devam edip, Vanspor'u sonuna kadar bir üst lige çıkarmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

BİLAL: "4 MAÇLIK BİR GALİBİYET SERİMİZ VAR"

Vanspor'a beraberlik golünü getiren Hasan Bilal ise, geriye düşmelerine rağmen mücadelelerini bırakmadıklarını belirterek, "Öncelikle bu soğuk havada bizi yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. 1-0 geriye düşmemize rağmen, takım olarak hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık ve sonuna kadar elimizden geleni yaptık. Bu maçtan da 3 puanla ayrıldık. 4 maçlık bir galibiyet serimiz var. Umarım Çarşamba günü ve Pazar günü oynayacağımız maçlarda da bu seriyi sürdürürüz. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık" diye konuştu.

KOÇAKLI: "SENE SONUNDA GÜZEL BİR ŞAMPİYONLUK KUTLAMAK İSTİYORUZ"

Serik Belediyespor karşısında takımının üçüncü golünü kaydeden Alpay Koçaklı ise, "Güzel bir gidişatımız var ve bunu bozmak istemiyoruz. Bu güzel gidişatımızı devam ettirip, sene sonunda güzel bir şampiyonluk kutlamak istiyoruz. Bu anlamda bizden desteğini esirgemeyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olsun" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER