BİK Genel Müdürü Erkılınç’tan DAKA’ya ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nı (DAKA) ziyaret etti.

BİK Genel Müdürü Erkılınç’tan DAKA’ya ziyaret

Gazete temsilcileriyle değerlendirme toplantısı yapmak üzere Van’da bulunan Genel Müdür Erkılınç, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Genel Müdür Erkılınç, Basın İlan Kurumu ve Kalkınma Ajanslarının iş birliği halinde çalışmasının yerel basın başta olmak üzere Türk basınının gelişimine, dijital mecralara entegrasyonuna önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Basın İlan Kurumu’nun kuruluş ve çalışma prensipleri itibariyle dünyada eşine az rastlanır kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Erkılınç, “Kurumumuz basının gelişimi başta olmak üzere birçok alanda çalışma yürütüyor. Bu çalışmaları; Kalkınma Ajanslarının, İŞKUR’un, KOSGEB’in, valiliklerin, belediyelerin paydaşlık ettiği projelerle çeşitlendiriyoruz ve basınımızın istifadesine sunuyoruz. Dijital dönüşümün şüphesiz en fazla etkilediği sektör yazılı basın. Biz de yazılı basının bu süreci kolay atlatabilmesi adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Neredeyse her ilimizi ziyaret ederek, gazete temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Fikir alışverişinde bulunuyor ve gazeteler için gelecek projeksiyonu sunuyoruz. Bu vesile ile gerçekleştirdiğimiz projelerde iş birliklerini esirgemeyen kurumlarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

DAKA Genel Sekreteri Güray ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olarak atanan Cavit Erkılınç’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.BİK

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER