BİK Genel Müdürü Duran'dan Van Valisi Bilmez'e ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

BİK Genel Müdürü Duran'dan Van Valisi Bilmez'e ziyaret

  Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Van, Bitlis, Hakkari ve Muş yerel basın temsilcilerini bir araya getiren "Doğu Anadolu Yerel Gazeteler Buluşması" programı öncesinde bölgede gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

  Ziyarette Genel Müdür Rıdvan Duran'a BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve BİK Van Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel eşlik etti.

  Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Rıdvan Duran, Kurumumuzun yerel basının güçlendirilmesi adına yürüttüğü çalışmaları ve gelecek projeksiyonu hakkında Vali Mehmet Emin Bilmez'e bilgi verdi.

  Basın İlan Kurumunun yazılı basın için önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bilmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER