BBP'nin seçim bürosu hizmete açıldı

Büyük Birlik Partisi'nin seçim bürosu bayramın üçüncü günü hizmete açıldı. Açılış programına yoğun ilgi oldu. İl Başkanı Mevlüt Kaya seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.

BBP'nin seçim bürosu hizmete açıldı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine üç haftadan az bir zaman kala siyasi hareketlilik devam ediyor.

Van'da özellikle milletvekili adaylarının seçim çalışmaları hız kazandı. Öte yandan seçim büroları da bir bir açılıyor.

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanlığı da bu kapsamda kentteki seçim bürosunu hizmete açtı. Açılış programı yoğun ilgi gördü.

Seçim bürosunun açılış programına; İl Başkanı Mevlüt Kaya, Milletvekili Adayları Muhammed Nur Kaya, Metin Kaya, Ümmügülsüm Tezel, Kazım Varçin, Turgut Güleşçe, Volkan Ertosun, Muhammed Elenür, Cebrail Kaya ile çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Seçim bürosunda açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Mevlüt Kaya, "Bütün adaylarımız tahsilli ve başarılı kişilerden oluşuyor. Allah nasip ederse, Van'dan milletvekilleri çıkarmanın peşindeyiz. Çünkü milletin bize daha fazla teveccüh gösterdiğini biliyoruz. Rahmetli liderimiz Muhsin Yazcıoğlu'ndan devraldığımız mirası daha iyi noktaya getirmek için çabalıyoruz. 'Bu eller kire bulaşmadı, biz de bu elleri kire bulaştırmayacağız' diye Van halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Gayemiz Van memlekete, bu dine daha iyi hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

Birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Nur Kaya ise seçim bürosu açılışına katılanlara teşekkür ederek, "Bugün bayramın üçüncü günü olmasına rağmen seçim büromuzun açılışına çok sayıda kişi katıldı. Ben hepsine yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Van'da iyi bir oy elde ederek Meclis'in yolunu tutacağız. Tek gayemiz bu şehre hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NECAT TEYFUN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER