BBP, ikinci seçim bürosunu Erciş'te açtı

Büyük Birlik Partisi ikinci seçim bürosunu Erciş'te hizmete açtı. Erciş halkının yoğun katılım sağladığı açılış büyük ilgi gördü. Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Milletvekili adayları açılış kurdelesini keserek seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

BBP, ikinci seçim bürosunu Erciş'te açtı

Seçim bürosunun açılış programına, İl Başkanı Mevlüt Kaya, Milletvekili Adayları Muhammed Nur Kaya, Metin Kaya, Ümmügülsüm Tezel, Kazım Varçin, Turgut Güleşçe, Volkan Ertosun, Muhammed Elenür, Cebrail Kaya ile çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.

METİN KAYA: "MİLLET OLMADAN, DEVLET VAR OLAMAZ"

Selamlama ve açılış konuşmasını ikinci sıra Milletvekili Adayı Ercişli Metin Kaya yaptı. Kaya, partilerini Cumhur İttifakı'yla beraber bir seçim sürecine girdiğini belirterek, "Büyüklerimizin ve sizlerin desteğiyle milletvekili adayı olarak bu yola çıktık. Burada önemli olan ülkemizin ve evlatlarımızın geleceğidir. Millet olmadan, devlet var olamaz. Büyük Birlik Partisi, hem devletin varlığına sahip çıkma hem de milletin istikrarını ve istikbalinin güvence altına alınması noktasında elinden gelen bütün gayreti her zaman göstermiştir. Bu vesile ile açılışımızın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MUHAMMED NUR KAYA: "BU ELLER HİÇBİR ZAMAN KİRE BULAŞMADI"

Selamlama ve açılış konuşmasının ardından konuşan birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Nur Kaya ise, "Cumhur İttifakı bileşeni içerisinde 28. Dönem milletvekili adayları olarak huzurlarınıza çıkmış bulunmaktayız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Kurulduğu günden bu yana devletten bir kuruş bile para almadan, çoluğunun, çocuğunun helal rızkından keserek bu helal davayı 30 yıllık süre içerisinde ayakta tutan bu kıymetli alperenler ile huzurlarınıza çıkmış bulunmaktayız. Hiçbir adayımız sizlere zorla dayatılan adaylardan değil. Bütün adaylarımız bu memleketin, bu milletin, bu vatanın, bu devletin sevdalısı olan, tertemiz geçmişi ve mazisi olan alperen kardeşlerimizdir. İnanıyoruz ki Yüce Allah'ın takdiri ile ve siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle yine kazanan siz olacaksınız. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi, bu eller hiçbir zaman kire bulaşmadı. Bu eller ihanete ortak olmadı. Biz de Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri olarak kire bulaşmayan bu tertemiz ellerimizi size uzatıyoruz. İnanıyoruz ki Allah'ın kuvveti ve sizlerin desteğiyle bizler kazanacağız ve başaracağız" diye konuştu.

BAŞKAN KAYA: "BARAJ SORUNUMUZ YOK"

Öte yandan BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ise, Van'dan milletvekili çıkarmak için ve mecliste kenti en iyi temsil etmek adına yoğun çalışmalar sarf ettiklerini belirterek, "14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bizler de bugün Erciş'e gelerek, seçim büromuzun açılışına katıldık. Açılışımıza icabet eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Büyük Birlik Partisi kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası uğruna gayretlerimiz sürüyor. Dinimiz, bayrağımız, vatanımız ve milletimizin selameti uğruna çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakı bloğu içerisinde yer aldığı için, baraj sorunumuz yok. Halkımızın şunu çok iyi bilmesi gerekir ki, BBP'ye verilecek oylarla, milletvekili veya milletvekilleri meclise gidecektir. O yüzden adaylarımıza destek istiyoruz. Erciş'teki katılım da bizleri sevindirdi. Umarım seçimlerden alnımızın akıyla çıkarız" ifadelerini kullandı.

Diğer milletvekili adayları ise açılışa katılanlarla birebir ilgilenerek, onların desteğini istedi. 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER