BBP Heyeti'nden TES-İŞ Sendikası'na ziyaret…

Büyük Birlik Partisi Van heyeti, Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Naif Balandı'yı ziyaret etti.

BBP Heyeti'nden TES-İŞ Sendikası'na ziyaret…

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere bir aydan az bir süre kala, seçim hareketliliği de hızlandı.

Bu kapsamda siyasetçiler kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek, yapacakları çalışmaları anlatarak, fikir teatisinde bulunuyor.

Van'da büyükşehir belediye adaylığında cumhur ittifakı adayını destekleyecek olan BBP, Tuşba ve İpekyolu'nda ise aday çıkararak, seçmenlerden kendi partisine ve adaylarına oy istiyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Van İl Başkan Vekili İlhami Dalgın, BBP Tuşba Belediye Başkan Adayı Mevlüt Kaya, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yusuf Coşar ve BBP Tuşba İlçe Başkanı Metehan Özdağ, Edremit İlçe Başkanı Fatih Özmüş, STK ziyaretleri kapsamında; Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Naif Balandı'yla bir araya geldi.

Odalar İş Merkezi'nde bulunan sendikayı ziyaret eden heyet, Naif Balandı'nın yanısıra; Tes İş Van Şube Başkanı Necip Balandı, Yöneticiler Hasan Demir, İsa Tuci ve Şükrü Dağdelen ile görüştü.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan BBP Van İl Başkan Vekili İlhami Dalgın, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, seçimler için geceli-gündüzlü sahada olduklarını dile getirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER