BBP, Erciş Ulupamir'de temsilcilik açtı

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanlığı, Erciş İlçesi Ulupamir Mahallesi'nde temsilcilik açtı. Mahalle temsilciliğine Abdulvahap Yaman atandı. Mahalle sakinleri ise açılışa yoğun ilgi gösterdi.

BBP, Erciş Ulupamir'de temsilcilik açtı

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cebrail Kaya, Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya, Erciş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Serhat Nalbantoğlu ve Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Ensari Kaya, Erciş İlçesi Ulupamir Mahallesi'ni ziyaret ederek Mahalle Temsilciliği'ni kurdu.

Mahalle temsilciliğine atanan Abdulvahap Yaman tarafından karşılanan ekip, mahalle halkını ziyaret etti.

Mahalle halkı Kırgızistan'dan geldikleri 1982 yılından beri Devletin her kademesinin yanında olduklarını, her türlü hizmetin kendilerine ulaştırıldığını ifade ederek her daim devletimizin ve milletimizin yanında ve hizmetinde olduklarını ifade ettiler.

İl Başkanı Kaya; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her dönemde olduğu gibi, günümüzde de her mazluma herhangi bir hesap ve kitap içerisine girmeden kucak açtığını belirterek, "Siz kardeşlerimizin de belirttiğiniz tarihten itibaren öz vatanınızda mesut ve bahtiyar bir şekilde hayatlarınızı ikame ettirmeniz bizleri de ziyadesi ile mesut ve bahtiyar etmiştir. Büyük Birlik Partisi olarak vatanın her karış toprağını ziyaret ediyoruz.  Dinlediğimiz talepleri ilgili mercilere çözüme kavuşturulması adına iletiyoruz. Hamdolsun gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Valimiz ve Kaymakamımız var, vatandaşlarımızın ilettiği her talebi çözüme kavuşturulması yönünde çalışma yaptıkları gibi, sizlerin de bizler aracılığı ile ilettiğiniz taleplerinizin çözüme kavuşturulacağından şüpheniz olmasın" dedi.

Genel Başkan Mustafa Destici'nin de mahalle halkına selamlarını ileterek, temsilcilik binasına geçen Kaya, temsilcilik binası açılışını gerçekleştirdikten sonra mahalle temsilcisi Abdulvahap Yaman'a rozet takdiminde bulundu. Program, hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu0.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29