BBP Erciş İlçe kongresini gerçekleştirdi

Büyük Birlik Partisi Erciş İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede güven tazeleyen Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya kongre sonrası tebrikleri kabul etti.

BBP Erciş İlçe kongresini gerçekleştirdi

Kongreye; Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cebrail Kaya, Başkale İlçe Başkanı Ebubekir Demir, Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya, Alperen Ocakları Erciş İlçe Başkanı Serhat Nalbantoğlu ve partililer katıldı.

Van-Ağrı yolu üzeri Yıldırım Usta Kavşağı'nda bulunan Uğurlu Bahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede delegeler tek aday Vedat Küçükkaya için oy kullandı.

Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya'nın yaptığı selamlama konuşmasının akabinde, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya kürsüye çıktı.

Kaya, Genel Başkan Mustafa Destici'nin partililere gönderdiği selamı ilettikten sonra yaptığı konuşmada, Büyük Birlik Partisinin Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu 30 yıllık bir dava hareketi olduğunu, kurulduğu günden bugüne hiçbir zaman kire bulaşmamış, tertemiz mazisi olan bir hareket olduklarını söyledi.

Kaya, Erciş'te olduğu gibi ülkemizin her köşesinde fedakâr dava arkadaşlarımızın omuzlarında yükselen ve yükselmeye devam ederek hak ettiği temsiliyet yetkisine Allah'ın izni iradesi ile kavuşacaklarını belirtti.

Amblemindeki Gülün Peygamber Efendimiz'e (s.a.v.) olan sevdanın simgesi olduğunu belirten Kaya, Peygamber çizgisinden ayrılmadan hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.

Tek liste halinde gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya kongre sonrası tebrikleri kabul etti.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2023, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER