Bayramda lunaparka yoğun ilgi…

Van'da Kurban Bayramı'nda vatandaşlar kurban ibadeti ve bayram ziyaretlerinin yanı sıra, çocuklarını eğlendirmek için lunaparka akın etti.

Bayramda lunaparka yoğun ilgi…

Van'ın Edremit İlçesi'nde bulunan Doğu Lunapark, bayramın dört günü ve beşinci güne denk gelen Pazar günü yoğun ilgi gördü.

Van'ın Edremit İlçesi Kocaeli Parkı karşısında bulunan Doğu Lunapark, Kurban Bayramı'nda çok büyük bir ilgi gördü. Lunapark Sahipleri Mehmet Yılmaz ve Necdet Sadak, lunaparka gösterilen yoğun ilginin kendilerini sevindirdiğini söylerken, özellikle ailelerin lunaparklarını tercih etmesinin de mutluluk verici olduğunu belirtti.

Van'da hava sıcaklığının artması ve kurban bayramının da fırsatı ile birçok kişi lunaparka giderek, saatlerce eğlendi.

Edremit İlçesi'nde bulunan ve her yaş grubuna hitap eden Doğu Lunapark'ta, ranger, gondol, mini gondol, tren, atlıkarınca, çarpışan oto, çocuk oyun alanı yoğun ilgi görüyor. Kurban bayramının dört günü ve dün, lunapark hınca hınç doldu. Anne babalar çay bahçesinde oturup, çaylarını yudumlarken, çocuklar ise eğlenmenin tadını çıkardı.

Gençler ise, yoğun adrenalin içeren makinelere binerek, keyifli saatler geçirdi.

Lunapark Sahipleri Mehmet Yılmaz ve Necdet Sadak, amaçlarının lunaparka gelenleri en iyi şekilde ağırlamak ve uğurlamak olduğunu dile getirdi.

Lunaparka ailesi ile birlikte gelen Kadir Kartal isimli vatandaş, "Bayram dolayısıyla kurbanlarımızı kestik, dağıtımını yaptık. Misafirliğe gitmenin yanı sıra, misafirlerimizi ağırladık. Çocukların ısrarı ile lunaparka geldik. Çocuklarımız burada doyasıya eğlendi. Bizler de çay bahçesinde çaylarımızı yudumlayarak, onların mutluluklarına ortak olduk. Yoğun kalabalıktan dolayı zaman zaman kuyruklar oluştu. Gençler gondol ve ranger gibi makinelerde eğlenirken, yaşı küçük olan çocuklar da diğer oyun makinelerinde eğlendi. Güzel vakitler geçirdik" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bazı anne babalar, bebekleri ile dönme dolabına binmenin sevincini yaşadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER