Başkent'teki Vanlılar iftarda buluştu

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Servet Yenitürk, Ramazan ayı münasebetiyle, Başkentte bulunan Vanlıları iftarda bir araya getirdi.

Başkent'teki Vanlılar iftarda buluştu

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Servet Yenitürk tarafından verilen iftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Av. Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Ankara Milletvekili Kurtçan Çelebi, Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, TBMM Eski Genel Sekreteri Sadettin Kalkan, Eski Van Milletvekillerinden Halil Kaya, Cüneyt Karabıyık, Yekta Haydaroğlu, Hacı Biner, TCDD Denizcilik Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik, Ankara AK Parti İl Yönetiminden Eyüp Acar, Eski Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Av. Dr. Duhan Kalkan, Vanlı bürokratlar, iş insanları, STK temsilcileri, ulusal medya temsilcileri ve Yenitürk'ün aile dostları katıldı.

Düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk, davetlerine katılım sağlayan misafirlerine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan konuşmacılar, özelde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sorunlarını dile getirdiler.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ise, "Van Denizinin güzel yürekli insanları, sizlerin aracılığıyla bütün Vanlı kardeşlerime selam yolluyorum" dedi.

Altınok daha sonra Ankara için yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Akabinde kürsüye çıkan konuşmacılar, Vanlıları bir araya getiren ve organizasyonu tertip eden Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Servet Yenitürk'e teşekkür etti.

Öte yandan Van depremi sonrası Ankara'ya yerleşen ve geceye katılan Aşık Celali de AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok için yazmış olduğu şiiri okudu.

Geceye katılanlar ise, Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok'a tam destek verdiler.

Servet Yenitürk gece boyunca konuklarını kapıda karşılayıp, kapıya kadar uğurladı.

Çekilen hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER