Başkan Vekili Aydın, sergi açılışını gerçekleştirdi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İpekyolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri ve serginin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Vekili Aydın, sergi açılışını gerçekleştirdi

  1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları çerçevesinde İpekyolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılan kurslarda yıl boyunca yapılan çalışmalara ait sanat eseri ve ürün sergisi Şişli Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Sergi açılışına İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, İlçe Halk Eğitim Müdürü Şahin Arık, Okul Müdürleri, Öğretmen, Kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından sergi alanını gezen Başkan V. Aydın, kursiyerlerden yaptıkları resim ve ürünler hakkında bilgi aldı ve İpekyolu Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin seslendirdiği şarkıları dinledi.

Eğitimin her zaman, her yerde ve herkes için geçerli olduğunu belirten Kaymakam ve Başkan V. Aydın, “Hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim öğretim faaliyetleri aracılığıyla düzenlenen bu etkinliklerde bireyin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitim dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda sergilenen ürünleri incelediğimde gayet başarılı ürünlerin ortaya koyulduğunu gördüm. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29