Başkan Vekili Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın İlçe sınırlarında hizmet veren muhtarlar ile koordinasyon toplantıları yapmaya devam ediyor.

Başkan Vekili Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

Belediyenin Toplantı Salonu’nda İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya 10 merkez mahalle muhtarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken Kaymakam ve Belediye Başkanı Aydın, muhtarlardan gelen talep ve isteklerin çözümü noktasında yetkililere talimat verdi.

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek, hızlı ve etkili çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları yaptıklarını belirten Başkan Vekili Aydın, bu toplantılar ile daha hızlı çözüm üretebildiklerini ve muhtarların vatandaşlarla aralarındaki en önemli müessese olduklarını belirtti.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantılarının ilerleyen günlerde devam edeceği belirtildi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER