Başkan Vekili Aydın gençlerle buluştu

İpekyolu Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında alanında tanınmış ve başarılı kişileri 'Gençlerle Kariyer Günleri' adlı söyleşi programı ile İpekyolu’ndaki gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Başkan Vekili Aydın gençlerle buluştu

Her ay İpekyolu Belediyesi Atatürk Sanat Galerisi’nde geçekleşen “Gençlerle Kariyer Günleri” buluşmasının bu ayki konuğu İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın oldu.

“Gençlerle Kariyer Günleri” programında öğrencilere hitap eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Güçlü bir Türkiye’nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerle sürekli olarak bir araya geliyoruz. Yaptıklarımızı, yapmak istediklerimizi sizlerle paylaşırken, kariyer planlamanızda faydalı olacak bilgileri de bu vesile ile sizlere aktarıyoruz” dedi.

“SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Başkan Vekili Aydın, “Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Bu kentte yaşayan hemşehrilerimize hizmet ederken, ister istemez gençlerimizin beklentilerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu sebeple, kariyer günleri programımızla sizlerle bir araya gelerek sizin bizleri, bizim de sizleri anlamamıza olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Vekili Aydın, “Üniversite sınavına girecek olan siz değerli kardeşlerimizin, seçeceği bölümler çok önemli. Özellikle hangi alana yatkınlığınız varsa, o alanda tercih yapmalısınız. Bunu edindiğim deneyimler sonucu sizlerle paylaşmış oluyorum” ifadelerini kullandı.

“MODERN VE GENÇLİĞE HİTAP EDEN PROJELERİMİZ VAR”

İpekyolu’nda yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili gelen soruları da cevaplayan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, gençlere verilen değerin bir yansıması olarak sporu ve sporcuyu her daim desteklediklerini bu kapsamda ilçeye 2000 kişilik spor salonunu yapacaklarını, ayrıca Esenler Mahallesi’nde toplam 1623 m² alan üzerine kurulacak olan 3 katlı kütüphane için de çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti. 

Başkan Vekili Aydın, konuşmasının son kısmında, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik gerçekleştirmiş olduğu birçok çalışmadan da bahsederek, "Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin ülkemizin daha müreffeh yarınlarına gidilecek yolda almış olduğu sorumluluk bilinciyle çok daha başarılı işlere imza atacağından hiç şüphem yok” dedi.

Söyleşi programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29