Başkan Tanış, Türkiye Yüzyılı için kapı kapı geziyor

Van’ın Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, beraberinde AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı ile 14 Mayıs seçimleri için Gürpınar’ı sokak sokak, kapı kapı gezerek Türkiye Yüzyılı’nı anlatıyor.

Başkan Tanış, Türkiye Yüzyılı için kapı kapı geziyor

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Milletvekilleri için adım adım Gürpınar’ı gezen Başkan Tanış’a vatandaşlar teveccüh ve destek mesajı gösteriyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde sahadan bir an olsun ayrılmayarak gitmedik mahalle ve mezra bırakmamaya gayret eden Başkan Tanış, vatandaşlara Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlatarak 14 Mayıs için dua ve destek istemeyi sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarıyla gittiği her mahallede vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Tanış aynı zamanda belediyenin ve hükümetin yaptığı çalışmaları ve yatırımları da istişare ediyor.

Vatandaşlarla buluşmasında istikrar ve güven için destek isteyen Başkan Tanış, “Biz hem ülkemizin kazanımlarına sahip çıkacağız hem milletimizin değerlerine göz dikenlere izin vermeyeceğiz hem de Türkiye yüzyılı bayrağını en tepeye dikeceğiz. Gürpınarlı hemşerilerim iradesini CHP zihniyeti ve onu destekleyenlere emanet etmez. Çünkü bölge olarak, Kürtler olarak en büyük kazanımlarımızı AK Parti döneminde gördük. AK Parti’nin Kürtlerle ilgili yapmış olduğu çalışmalar partinin en büyük devrimidir. Yine sağlık, ulaşım, savunma ve daha birçok alanda ülkemizi müreffeh bir noktaya taşıdı. Şimdi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşması için Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize güçlü destek istiyoruz. Bunun için gece gündüz demeden kapı kapı bu çalışmalarımızı anlatıyoruz. İnanıyorum ki Gürpınarlı hemşerilerim hem kendilerinin hem de ülkenin geleceği için en doğru kararı verecekler” diye konuştu.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER