Başkan Tanış'tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tanış'tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Tanış, mesajında, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü vesilesiyle vatan toprağında sıra dağlar gibi durarak kendini tarihe veren aziz şehitleri rahmet, minnet ve şükranla yâd ettiklerini kaydetti.

Mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Tanış, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin üstün fedakarlıkları, inanç ve azmiyle Çanakkale’de elde edilen eşsiz başarı dünya tarihinde unutulmaz bir iz bırakmış, vatanın bölünmez bütünlüğü, bağımsız ve hür yaşama onuru için canlarını feda eden yüzbinlerce kahraman evladı “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşetmiştir. Anadolu’nun her bir yerinden şehadet şerbetini içmek üzere cepheye koşan kahramanlarımız, birlik ve beraberliğimizin ne kadar sağlam temellere dayandığını, Aziz Milletimizin azminin, vatan aşkının, bayrak sevgisinin, hür ve bağımsız yaşama kararlılığının önünde hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha kanıtlamışlardır” şeklinde konuştu.

Başkan Tanış, mesajını şöyle sonlandırdı: “Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünü gururla kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER