Başkan Tanış, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçenin farklı yerlerine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle buluşuyor.

Başkan Tanış, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Her Cuma günü farklı mahalleleri ziyaret eden Başkan Tanış, bu kapsamda ilçeye bağlı Yaramış, Öveçli ve Karakoç mahalleleri ile Abdali Sincan mezrasında bulunan hemşehrileriyle bir araya geldi.

Muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tanış, hem Gürpınar Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatarak yeni planlamaları istişare etti hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Belediyemiz tarafından Karakoç Mahallesi’nde yürütülen parke taşı çalışmalarını da inceleyen Başkan Tanış, çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

Her hafta Cuma günü mahalle ziyaretleri ile vatandaşların talep ve önerilerini dinlediğini belirten Başkan Tanış, “İlçemizin her noktasında hemşehrilerimize dokunmaya, onların derdine derman olmaya devam ediyoruz. Bu hafta da Yaramış, Öveçli ve Karakoç Mahallelerimiz ile Abdali Sincan mezramızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk. Hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Ziyaretlerimiz sayesinde Gürpınarımızın her bir mahallesi, sokağı ve insanı gerekli hizmete kavuşmuş oluyor. Aynı zamanda devam eden parke taşı çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve inancıyla çıktığımız bu yolda hamdolsun hedeflediğimiz çalışmalara bir bir yerine getiriyoruz. İnşallah bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve daha iyi konuma gelmesi adına ortaya koyduğumuz çalışmaları büyük bir özveriyle sürdüreceğiz” dedi.

Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, AK Parti Gürpınar İlçe Başkan Yardımcısı Gıyasettin Bilican, Belediye Meclis Üyeleri Suat Dinçer ve Tahir Dural ile eşlik etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29