Başkan Şeylan muhtarları iftar sofrasında ağırladı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, düzenlenen iftar yemeğinde merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Şeylan muhtarları iftar sofrasında ağırladı

Muhtarların katkılarıyla mahallelere daha hızlı ve faydalı hizmetler verdiklerini belirten Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, imkanları doğrultusunda hizmetleri hız kesmeden devam ettireceklerini vurguladı.

Çatak'a hizmet yolunda en büyük destekçilerinin muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Şeylan, "Bugünkü iftarımızı siz değerli Mahalle Muhtarlarımız birlikte yaptık. Aramızdaki beraberliği perçinlemek için Ramazan ayını bir fırsata dönüştürme gayreti içindeyiz. Sizlerin katkılarıyla mahallelerimize daha hızlı ve faydalı hizmetler veriyoruz. Bu hizmetleri yaparken sürekli siz değerli muhtarlarımız ile istişare içerisindeyiz. Çatak Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.

Düzenlenen iftar programına, İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve ilçede görev yapan tüm muhtarlar katıldı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER