Başkan Kuşan, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yaklaşan yerel seçimler öncesi, çalışmalarını aralıksı bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Kuşan, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti’nin Van’da yaptığı ve yapacağı hizmetleri halka anlatan AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, hali hazırda devam eden belediyecilik hizmetleri, yatırım ve projelerin takibiyle koordinasyonunun yanı sıra ev toplantıları, STK buluşmaları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kuşan, Van Büyükşehir Belediyesi’nin imzasını taşıyan yatırım ve hizmetlerin yanında, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri ziyaretlerinde anlatıyor.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla mahalle temsilciliği ve ev toplantılarında bir araya geliyor. Halkın ortak beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilen hizmetlerle hem gelinen noktayı değerlendiren ve hem de geleceğe dönük atılım planlarını paylaşan Kuşan, seçmenlere kulak vermeyi de ihmal etmiyor.

AK Belediyeciliğin farkını anlatan Başkan Kuşan, 31 Mart seçimlerinin yerelde Van'ın, genelde ise Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıyor.

Başkan Kuşan, ev toplantılarıyla bir araya geldiği hane halklarını, çarşı ve pazarda da ihmal etmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında planlanan güzergâhlarda esnaf ziyaretlerine de yoğunluk veren Kuşan, Van'ın ekonomisinin temel taşını teşkil eden esnafın sürekli yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de aynı duruşu ortaya koyacaklarını ifade etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER