Başkan Kıyak’tan fair-play mesajı

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, sezon öncesi grupta yer alan tüm futbol kulüplerine fair-play mesajı gönderdi.

Başkan Kıyak’tan fair-play mesajı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ligin ilk maçında Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, tüm futbol kulüplerine fair-play mesajı göndererek, örnek bir davranışta bulundu.

Ankara Kızılcahamam'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 20 Ağustos Cumartesi günü Van'da toplanan Kırmızı- Siyahlılar, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Rize Temsilcisi Pazarspor, maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Zeki Yılmaz Teknik sorumluluğunda Ankara Kızılcahamam'da 12 gün kamp yapan ve 3 hazırlık maçı oynayan Van temsilcisi, daha sonra Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanarak, Pazarspor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor. 

Yeni transfer edilen futbolcuların da takıma katılmasıyla lige aralıksız bir şekilde hazırlanan Van temsilcisi, bu sezon başarılı bir grafik çizmeyi hedefliyor. Eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam eden Van temsilcisi, birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürürken, Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçını ise kazanmak istiyor.

BAŞKAN KIYAK'TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI…

Pazar günü başlayacak olan lig öncesi tüm futbol kulüplerine fair-play mesajı gönderen Başkan Kıyak, "Vanspor camiası olarak birlik ve beraberliğin yeni sezonda sürmesi, saygı hoşgörü ve kardeşliğin futbolumuzdan hiç eksik olmamasını temenni ederek, 2022-2023 Futbol Sezonu TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan tüm kulüplerimize başarı dileyerek, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. 2022-2023 sezonu futbol aşkıyla dolu geçsin" ifadelerine yer verdi.

KIRMIZI GRUPTA GÜÇLÜ  TAKIMLAR YER ALIYOR

Vanspor'un 2022-2023 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Zonguldak Kömürspor, Diyarbekirspor A.Ş, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, İskenderunspor A.Ş, Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Uşakspor A.Ş ve Kırklarelispor takımları yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2022, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER