Başkan Kaya'dan, Kaymakam Duman'a ziyaret…

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve beraberinde bulunan partililer, Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kaya'dan, Kaymakam Duman'a ziyaret…

   Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Temmuz ayında Tuşba İlçesine atanan İlçe Kaymakamı Furkan Duman’ı ziyaret etti.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Ülkemizde ve İlimizde pandemi süreci zorlu geçiyor. Amacımız bu zorlu süreci elbirliği ile bertaraf etmek. Bu konuda Büyük Birlik Partisi Van İl ve ilçe teşkilatları olarak üzerimize ne düşüyor ise hizmete hazırız. 1993 yılında Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulan partimiz, gerek teşkilatlar, gerekse birbirinden özel imanlı ve bayrak ve vatan sevgisi ile yoğrulmuş Alperen gençler ile dimdik ayaktadır. Amaç vatan ise bizler her daim vatana minnettarız” dedi.

    Kaya, Van'ın olmazsa olmazının çevre yolu konusunda da da Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ile istişareler de bulunduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ise, Van'da bulunan bütün siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri ile Tuşba İlçesinin sorunları ve çözümleri konusunda istişare içerisinde olduklarını söyledi.

   Duman, “Tuşba İlçesi coğrafi yapısı ile yüzlerce doğal ve coğrafi güzelliği içerisinde bulunduruyor” dedi.

  Ziyaret sonunda Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya tarafından Tuşba Kaymakamı Furkan Duman'a hat yazılı tablo hediye edildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER