Başkan Karabıyık’tan hayırlı olsun ziyaretleri

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, İpekyolu İlçe Başkanı Gökhan Barçın, Tuşba İlçe Başkanı Kenan Taşkıran ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilde olağan genel kurulları tamamlanan oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Karabıyık’tan hayırlı olsun ziyaretleri

Yeniden seçilen oda başkanları ve yönetimlerine başarılar dileyen Başkan Karabıyık, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Sabri Işık, Van Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Niyazi Budak, Van Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Başkanı Veysel Koç’a hayırlı olsun temennilerinden sonra Van Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Metin Aras’ıda ziyaret etti.

“KENTİMİZİ İLGİLENDİREN HER KONUDA, ODA BAŞKANLARIMIZ İLE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ”

Başkan Karabıyık ziyaretler kapsamında yaptığı açıklamada, “Bizlerin en büyük görev ve sorumluluğu halkımızın menfaatleridir. Bu noktada vatandaşlarımızı ve kentimizi ilgilendiren her konuda oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hareket etmeye hazırız. Bu bağlamda yeni seçilen oda başkanlarımızı ve kıymetli yönetimlerini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Oda başkanlarımızın bugüne kadar yapmış oldukları güzel hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

“ESNAFLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİDİR”

Van esnafının zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Karabıyık, “Ziyaret ettiğimiz tüm oda başkanlarımızın ortak serzenişi özellikle son aylarda başta elektrik, doğalgaz, motorin ve temel gıda maddelerine yapılan yüksek zamlardan dolayı her meslekteki esnafın faturalarını ödeyecek durumda olmadığını gördük. Birçok esnafın kepenk kapattığını görüyoruz. Özellikle son zamanlarda Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ)’nin elli bin su abonesini icraya verdiği ve bu kış şartlarında sularının kesilmesinin kabul edilecek bir durum değil. Gelecek Partisi olarak esnafımızın içinde bulunduğu bu zorlu süreçte seslerini duyurabilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü esnaflarımız bizim için çok önemli ve değerlidir” ifadelerini kullandı.

Oda başkanları ise, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER