Başkan Kahraman'dan, Kaymakam Aydın'a ziyaret

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman ve İş İnsanı Şaban Kahraman, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ı ziyaret etti.

Başkan Kahraman'dan, Kaymakam Aydın'a ziyaret

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ı makamında ziyaret eden Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman ve İş İnsanı Şaban Kahraman karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, "Van'a geldiği günden beri Van halkına gönülden hizmet eden, İpekyolu Kaymakamımıza kahraman güvenlik korucularım, şehit ailelerim ve gazilerim adına teşekkür ediyorum. Bugün Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu olarak kendisine dünyanın en güzel hediyesi olan Ayyıldızlı bayrağımızı takdim etti. Gösterdiği ilgi alakadan dolayı şahsım ve kahraman güvenlik korucularım şehit ailelerim adına İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a teşekkür ederim" dedi.

İş İnsanı Şaban Kahraman ise, kendilerini ağırlayan Kaymakam Aydın'a teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman ve İş İnsanı Şaban Kahraman'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Kahraman daha sonra İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a üzerinde ismi yazılı olan Ayyıldızlı bayrağı takdim etti.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER