Başkan İrven'den ilçe teşkilatlarına ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van'ın Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçe başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İrven, yerel seçimler öncesi çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Başkan İrven'den ilçe teşkilatlarına ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Van'ın Erciş ilçesini ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Şahin İsmail Macit ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Başkan İrven ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni atanan İlçe Başkanı Şahin İsmail Macit'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erciş ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Macit'ten bilgi alan İl Başkanı İrven, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, yerel seçimler öncesi vatandaşların sık sık ziyaret edilmesi ve sorunlarının tespit edilmesini istedi.

Burada yapılan görüş alışverişinin ardından Başkan İrven ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çaldıran ilçesine geçti. Burada da ilçe başkanı Mehmet Reşat Yıldırım ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Başkan İrven ve beraberindekiler, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akabinde Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker'i makamında ziyaret eden Başkan İrven, ilçedeki çalışmaları hakkında görüş alışıverişi yapıldı. Çaldıran ilçesinde son olarak Ziraat Odası Başkanı Nesim Ertopçu'yu ziyaret eden Deva Partisi Van İl Yönetimi, burada da çiftçilerin sorunlarını görüştü.

"BU ŞARTLARDA ÇİFTÇİLİK YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR"

Ziraat Odası ziyarettin konuşan Başkan İrven, "Van'daki çiftçilerimizin sorunlarına vakıfımız. Van'ın Deva Partisi'ne ihtiyacının olduğunu bir kez daha gördük. İnşallah göreve gelir gelmez bütün çiftçilerimizin sorunlarını kökten çözeceğiz. Çiftçiler çok zor şartlarda bu işi yapıyor. Maalesef ülke ekonomisinin kötü yönetilmesinden kaynaklı çiftçilerimiz ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor. Bugün çiftçilerimiz mazotun litresini 35-40 TL arasında alıyor. Bu şartlarda çiftçilik yapmak gerçekten çok zor. Bu sorunlara vakıfız. Göreve gelir gelmez bütün çiftçilerimizin sorunlarını kökten çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çaldıran ziyaretinin tamamlanmasının ardından Muradiye ilçesine geçen Başkan İrven ve beraberindeki heyet burada da İlçe Başkanı Sultan Ali Bilici tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Sultan Ali Bilici'den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İrven, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İrven ve beraberindeki heyet son olarak Muradiye Ziraat Odası Başkanı Savaş Ebrem'i makamında ziyaret etti. Ziyarette çiftçilerin sorunları kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER