Başkan İrven ziyaretlerini sürdürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, beraberindeki Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak, Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Erad ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan İrven ziyaretlerini sürdürüyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasından dolayı çalışmalarına ağırlık veren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanı Av. Erkan İrven ve beraberindeki Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak, Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Erad ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve kent sorunlarıyla ilgili görüşmeler yapıldı.

Başkan İrven ve beraberindeki heyet daha sonra geçtiğimiz günlerde TBMM’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hasan Bitmez’in vefatı dolayısıyla Saadet Partisi Van İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.

Deva Partisi heyeti, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ve partililer tarafından karşılandı. Başkan İrven, Hasan Bitmez’e bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi.

Başkan İrven ve beraberindeki heyet son olarak basın ziyaretleri kapsamında Van’ın tek ulusal kanalı olan Van TV’yi ziyaret etti.

Ziyarette Orhan Olgun ve Zeki Yiğit tarafından karşılanan Deva Partisi heyeti, çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptı.

Ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve kent sorunlarıyla ilgili görüşmeler de gerçekleştirildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER