Başkale’de, ortaokullar arası voleybol turnuvası tamamlandı

Van Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ve 12 erkek, 6 kız takımının katılımıyla gerçekleşen 'Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası'nı tamamlandı.

Başkale’de, ortaokullar arası voleybol turnuvası tamamlandı

 Van Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ve 12 erkek, 6 kız takımının katılımıyla gerçekleşen  'Ortaokullar Arası Futsal Turnuvası'nı tamamlandı.
Başkale’de spor etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği ‘Ortaokullar Arası Futsal Turnuvası’nda erkek takımı Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu, kız takımları mücadelelerinde ise Sallıdere Ortaokulu şampiyon oldu.
Başkale’de öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına 10 Mayıs’ta başlayan turnuvaya ilçedeki ortaokullardan 18 Futsal takımı katıldı. Başkale Kapalı Spor salonunda gerçekleşen turnuvada final maçlarını İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Bahtiyar Ekinci, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erhan Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Bozkurt ve taraftarlarla birlikte izledi.
Kızlar final karşılaşmasında Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu ile Sallıdere Ortaokulu arasında oynanan karşılaşmayı Sallıdere Ortaokulu kazanırken, Erkekler Final karşılaşmasında ise Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu Ayyıldız Ortaokulu’nu mağlup ederek şampiyon oldu.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, karşılaşmanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ederek, turnuvaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Futsal Turnuvasında dereceye giren kız takımları; Sallıdere Ortaokulu, Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu ve Ayyıldız Ortaokulu olurken, erkekler takımları ise; Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu, Ayyıldız Ortaokulu, Fatih Ortaokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu olarak açıklandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER