Başhekim Sarıkaya'dan diyaliz hastalarına moral ziyareti

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastanede yatarak tedavi gören diyaliz hastalarına ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Başhekim Sarıkaya'dan diyaliz hastalarına moral ziyareti

Hastanenin hizmet kalitesini daha da artırma adına hasta ve hasta yakınları ile hastane personeline yönelik ziyaretler ve toplantıları sürdüren Başhekim Remzi Sarıkaya, rutin hale getirdiği moral ziyaretlerine devam ediyor. Başhekim Sarıkaya bu uygulaması hem hasta ve yakınları, hem de personeller tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Başhekim Sarıkaya, dahiliye servislerinde ve diyaliz ünitesinde tedavi görmekte olan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek, sunmuş oldukları tıbbi hizmetin yanı sıra hastalara psikolojik ve sosyal destek vermek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla ziyaretlerde bulundu.

Hastaları tek tek ziyaret ederek ilgilenen ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Başhekim Sarıkaya, hasta yakınlarından ve personellerinden hastaların durumu hakkında bilgi aldı.

Dr. Sarıkaya, özellikle diyaliz hastalarının ilgi ve morale ihtiyacı olduğunu belirterek, hastane ortamına giren insanların endişelerinin giderilmesinde bu tür uygulamaların da etkisinin olduğunu ifade etti.

Başhekim Sarıkaya, “Dahiliye servisinde yatan ve diyaliz ünitesinde tedavi görmekte olan hastalarımızı ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, fedakârca çalışan personellerimize kolaylıklar diledik. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları da Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya’ya ve ekibine ilgi, alakalarından dolayı ve ikramları için teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER